Ekologiset energiaratkaisut kattavasti

GREE Hansol ilmalämpöpumppu

  • -
GREE Hansol ilmalämpöpumppu

GREE Hansol ilmalämpöpumppu

Tehokas ja siro huippuluokan ilmalämpöpumppu

GREE Hansol sisäyksikkö pitää tyylikkään muotonsa myös päällä asennossa koska se ei “avaudu” käyntitilassa. Puhallusilman pyyhkäisytoiminta sekä pysty- että sivusuunnassa saa aikaan ilman tasaisen jakautumisen koko huonetilaan. GREE Hansol takaa miellyttävän lämmön asuntoosi ympäri vuoden. GREE Hansol 25-A ja 35-A soveltuvat jopa ympärivuotiseen viilennykseen toimistojen laitetiloissa.

Ainutlaatuinen I Feel -toiminto

Minisensori kaukosäätimen sisällä tunnistaa ympäröivän lämpötilan ja välittää tiedon eteenpäin lämpöpumpulle. Laite ohjautuu tuottamaan toivotun lämpötilan juuri oleskelukorkeudelle.

GREEn laadukas ja helppokäyttöinen kaukosäädin kätkee sisäänsä ainutlaatuisen I Feel -toiminnon, jolla näppäintä painamalla laite mittaa ja säätää huoneilman lämpötilaa kaukosäätimen alueelta, eikä katonrajasta ilmalämpöpumpun sisäyksiköstä.

Ylläpitolämpötila-asetus ja ulkoyksikön sulatustoiminto

GREEn ilmalämpöpumpun voit asettaa ylläpitolämpötila-asetukselle, jolloin laite lämmittää sisäilmaan vain noin 8C:n lämpötilaa. Tämä voi tulla kyseeseen esimerkiksi kesäasunnon peruslämpönä kun tiloissa ei oleskella. GREE ilmalämpöpumppu esilämmittää sisäyksikön lämmönvaihtimen aina ennen kuin se käynnistää lämmitystoiminnon. Tämä toiminto estää kylmän vedon.

GREEn älykäs sulatustoiminto mahdollistaa ulkoyksikön lyhyemmät sulatusjaksot. Useimpien laitteiden sulatustoiminnot kestävät jopa 10 minuuttia ja käynnistyvät aina 50 minuutin välein. GREEn I Defrost sulatustekniikka kytkee laitteen sulatukselle vain tarpeen ilmetessä ja näin säästyy taas energiaa.
Lue lisää ilmalämmöstä >>

Kiinnostuitko tästä tuotteesta?

Tilaa ilmainen energia-arviointi!

Asiantuntijamme tulee veloituksetta paikanpäälle arvioimaan lämpöpumpun kustannukset ja säästöt.

Nimi *

Puhelinnumero *

Sähköposti *


Tilaa ilmainen energia-arviointi!

Tilaa veloituksetta ja sitoumuksetta energia-asiantuntija kotiisi tai kiinteistöösi arvioimaan lämpöpumppujärjestelmän säästöt!

Tilaa!