Ekologiset energiaratkaisut kattavasti

Mitsubishi Electric SF50 ilmalämpöpumppu

  • -

Mitsubishi Electric SF50 ilmalämpöpumppu

2395,00

Ilmalämpöpumppu tuottaa kotiisi edullista lämpöä

Kuiskaavan hiljaiset Mitsubishi Electric SF-ilmalämpöpumput tuottavat miellyttävää lämpöä pienillä energiakustannuksilla. Kun energiaa säästyy, säästyy myös selviä euroja. Luontoystävällisestä lämmöstä kiittää myös luonto.

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput erottuvat jo yhdellä silmäyksellä. Laadun huomaa jo käytetyistä materiaaleista ja tietenkin laitteen muotoilusta. Hieman tarkemman tutustumisen jälkeen aistii viimeistellyn kokonaisuuden ja laatuleima ulottuu aina kaukosäätimeen ja ulko- yksikköönkin asti.

Mistään ei ole tingitty, mitään ei ole jätetty sattuman varaan.
Tehtaan tuotantolinjojen kymmenet laadunvarmistuspisteet mahdollistavat toivotun lopputuloksen – huolettomat käyttövuodet tuotteen koko elinkaaren ajan.

Lue tuotteen esite >>

Kuvaus

Laatua pienintäkin yksityiskohtaa myöten

Nuku yösi levollisesti nauttien yön hiljaisuudesta. Uusissa Mitsubishi Electric SF-sarjan malleissa on peräti viisi säädettävää puhallintehoa ja sen lisäksi vielä automaattinen puhallintehon säätö. Silent Mode-asennossa on äänitaso vain 21dB(A).

Laite on varustettu myös pelkällä puhallustoiminnolla, joka mahdollistaa esimerkiksi takan tuottaman lämmön siirtämisen laajemmalle alueelle asunnossasi. Miksi haaskata takan tuottamaa lämpöä nostattaen vain yhden huoneen lämpötilaa, kun Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumpulla saat siirrettyä edullista lämpöä laajemmin asuntoosi.

Lue lisää ilmalämmöstä >>

Kiinnostuitko tästä tuotteesta?

Tilaa ilmainen energia-arviointi!

Asiantuntijamme tulee veloituksetta paikanpäälle arvioimaan lämpöpumpun kustannukset ja säästöt.

Nimi *

Puhelinnumero *

Sähköposti *


Tilaa ilmainen energia-arviointi!

Tilaa veloituksetta ja sitoumuksetta energia-asiantuntija kotiisi tai kiinteistöösi arvioimaan lämpöpumppujärjestelmän säästöt!

Tilaa!