Ekologiset energiaratkaisut kattavasti

tuotteet/jaahdyttimet/gree-u-match-ilmanjaahdytin

GREE U-Match ilmanjäähdytin

Ilmanjäähdyttimet julkisiin tiloihin

GREE U-Match sarjan kattokasetit ja sivulta puhaltavat mallit viilentävät tehokkaasti ja miellyttävästi toimistotilat, liiketilat, ravintolat, kokoustilat ja vastaavat suuret tilat.

Maailman suurimman ilmastointilaitevalmistajan GREEn kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden.

Osasto:

Kuvaus

Tehokasta viilennystä suuriin tiloihin

Kattokasetti mallin laitteiston sisäyksikkö asennetaan kattoon, josta se jakaa viilennetyn ilman neljälle sivulle pystyen näin viilentämään suurenkin tilan vedottomasti. Alas lasketussa katossa jää näkyviin vain tyylikäs valkoinen paneeli.

GREE kattokasetteja on saatavilla kolme teholuokkaan, jäähdytys 5,0 kW, 7,0 kW ja 11 kW (lämmitys 5,5 kW, 8,0 kW ja 12,5 kW).

Sivulta puhaltavan laitteiston sisäyksikkö asennetaan myös kattoon ja se puhaltaa viilennetyn ilman yhdeltä sivulta pystyen näin viilentämään suurenkin tilan. Laitteiden ohjaus tapahtuu langattomasti kaukosäätimellä.

GREEn sivulta puhaltavia kattoasennusmalleja on saatavilla kahteen teholuokkaan, jäähdytys 7,0 kW ja 11,5 kW (lämmitys 8,0 kW ja 13,5 kW).

Lue lisää ilmalämmöstä >>

Kiinnostuitko tästä tuotteesta?

Tilaa ilmainen energia-arviointi!

Asiantuntijamme tulee veloituksetta paikanpäälle arvioimaan lämpöpumpun kustannukset ja säästöt.

Nimi *

Puhelinnumero *

Sähköposti *

Tilaa ilmainen energia-arviointi!

Tilaa veloituksetta ja sitoumuksetta energia-asiantuntija kotiisi tai kiinteistöösi arvioimaan lämpöpumppujärjestelmän säästöt!

Tilaa!