Ekologiset energiaratkaisut kattavasti

GREE VRF-järjestelmä

  • -
GREE VRF-järjestelmä

GREE VRF-järjestelmä

Laitteiston ulkoyksikkö voidaan sijoittaa vaikka rakennuksen katolle tai takapihalle ja yksiköiden välisillä putkistoilla sisäyksiköt voivat sijaita eri osissa rakennusta. Kylmäaineputkien asennus on huomattavasti nopeampaa ja edullisempaa kuin vedenjäähdyttimen tarvitsemat vesiputkistot.

Varastomallistomme käsittää kolme teholuokkaa: (jäähd./lämm.) 28/31,5kW, 45/50kW ja 73/81,5kW. Ulkoyksiköitä voidaan kytkeä myös sarjaan ja näin saadaan huomattavastisuurempiakin tehoja.

Valitse sisäyksikkö tarpeesi mukaan

Sisäyksikkömalleja on useita erilaisia ja eri tehoisia. Laajasta sisäyksikkömallistosta löytyy seinälle asennettavat mallit, kattokasetit ja lattiamallit – aina tarpeen mukaan. Erikokoisiin tiloihin on saatavilla tietenkin eri tehoisia sisäyksiköitä. Sisäyksiköt ovat tyylikkäitä ja huomaamattomia ja myös erittäin hiljaisia. Kutakin sisäyksikköä ohjataan omalla kaukosäätimellä.

Aurinkosähköjärjestelmän tuotantoa voi seurata suoraan invertterin näytöstä. Voit myös halutessasi ladata sovelluksen, josta saat suoraan tiedot älypuhelimeesi tai tietokoneellesi.


Tilaa ilmainen energia-arviointi!

Tilaa veloituksetta ja sitoumuksetta energia-asiantuntija kotiisi tai kiinteistöösi arvioimaan lämpöpumppujärjestelmän säästöt!

Tilaa!