Ekologiset energiaratkaisut kattavasti

Linda MFP26-1290-2 – Siirrettävä ilmastointilaite

  • -

Linda MFP26-1290-2 – Siirrettävä ilmastointilaite

Yksittäisen huoneen viilennykseen

Linda-ilmastointilaite tuo edullisesti nopeaa helpotusta sinne, missä kuumuus ja kosteus on ongelma. Se viilentää miellyttävästi vaikkapa makuuhuoneessa ja kesäkuumalla se on toimistossa ehdoton työkaveri. Myös kodin ja toimiston ATK-laitteet toimivat varmemmin sopivassa lämpötilassa.

Jäähdyttäessään laite samalla poistaa myös liian kosteuden tuoden raikkaan ja miellyttävän sisäilman. Laitteen jäähdytysteho 2,6 kW on tarkoitettu yksittäisen huoneen viilentämiseen. Laite on varustettu myös pestävällä ilmansuodattimella, joka kerää huoneilmasta pölyä.

Lue tuotteen esite >>

Osasto:

Kuvaus

Siirrettävä ja nopea asentaa

Laite painaa 24 kg, mutta pyyörien ansiosta laitetta voidaan siirtää ja suunnata helposti. Laitteen asennus on todella helppoa, sillä taipuisa lauhdutusilmaletku laitetaan vain ikkunan-rakoon ja laite on käyttövalmis. Letku voidaan asentaa myös seinän tai ikkunan läpivientinä.

Lindan selkeästä ohjauspaneelista näet vallitsevan lämpötilan, säädät haluamasi lämpötilan, puhallinnopeuden sekä halutessasi ajastuksen. Kaikkia toimintoja voit käyttää myös kaukosäätimellä.

Lue lisää ilmalämmöstä >>

Kiinnostuitko tästä tuotteesta?

Tilaa ilmainen energia-arviointi!

Asiantuntijamme tulee veloituksetta paikanpäälle arvioimaan lämpöpumpun kustannukset ja säästöt.

Nimi *

Puhelinnumero *

Sähköposti *


Tilaa ilmainen energia-arviointi!

Tilaa veloituksetta ja sitoumuksetta energia-asiantuntija kotiisi tai kiinteistöösi arvioimaan lämpöpumppujärjestelmän säästöt!

Tilaa!